2 + 2 = 5

  • 16.03.2017 kl. 20:09

Det første du tenker nå er "oj hun er dum", men jeg velger å se det annerledes.

vårt samfunn ønsker seg en hjerne som vet fasiten og som kjører det samme løpet, men jeg synes de spørsmålene uten fasit er de viktigste å sette fokus på. Det er sjelden man får åpne spørsmål på en prøve fordi det meste har vi mennesker funnet en fasit på når det kommer til hva som står i skolebøkene. Jeg vet ikke mye om gammel historie eller matte, men betyr det at jeg er dum? Jeg tenker høyt om de spørsmålene som kan bli sett på flere måter. De spørsmålene som kan få forskjellige svar.

Jeg har gått hele barndommen min og trodd jeg var dum bare fordi jeg ikke fulgte de linjene som skulle følges ifølge skolesystemet. Nå som jeg er litt eldre ser jeg jo at det finnes så mange andre måter å tenke på og så mange andre spørsmål som ikke står i skoleboken som er vel så viktig som de som står der.
 

Mari Lie Mikkelsen

Jeg er 17år og kommer fra hovedstaden. Jeg er en dagdrømmende jente med mye energi, gale ideer og en eventyrlyst man skal lete lenge etter. Her snakker jeg ærlig og åpent om mine meninger, tanker og erfaringer.


KONTAKT


mari17.juni@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits