Mari Lie Mikkelsen

5 TIPS TIL EN BRA BLOGG

♥Hei♥

Jeg begynner å merke at folk får vite om bloggen. Jeg som trodde dette skulle gå litt rolig, men rart hvor fort ting sprer seg når man først legger ut noe på nett. Jeg forventer egentlig ikke noe annet heller.

Jeg liker å blogge, men noen ganger så er det litt rart at alle skal vite hva akkurat "JEG" gjør 24/7. Jeg skal ikke lyve fordi jeg blir litt redd for tilbakemeldinger, men det er viktig at ikke jeg stopper å gi utrykk for mine egne meninger.

Jeg tror man må være ganske sterk for å være blogger. Det er mye press som man må bære på egne skuldre. Tenk at hvem som helst kan lese dette akkurat nå, den tanken er litt skummel. Alle har meninger og man krasjer med mange når man snakker ærlig og åpent. Jeg vil ikke kalle meg spesielt selvsikker, men jeg tror at igjennom bloggen så kan jeg lære meg å ikke være redd for mine egne meninger og synspunkter.

Jeg er ingen perfekt blogger og det finnes ikke noe fasit på en bra blogg, men

her er en liten liste over ting jeg tror er viktig å tenke på

  

5 TIPS TIL EN BRA BLOGG

Hver spesiell 

Gjør noe ikke alle andre gjør. Ha en ting som ikke alle andre har. Du må ha noe som man ikke kan se/lese om et annet sted sånn at leseren forblir på bloggen din.

Ikke hver perfeksjonist 

Du taper på å legge masse, masse arbeid inn i vært innlegg. Det er faktisk bedre å ha en blogg med mange oppdateringer. Jeg har litt å lære akkurat her. Jeg sier ikke at man ikke skal jobbe og gjøre seg fornøyd, men viktig at ikke bloggen virker så stiv og lite personlig.

Bry deg om bildene 

Bilder er det første man ser på når man leser et innlegg så derfor er det viktig at de er tatt med et bra kamera og at nesten alle innlegg har et bilde man kan titte på.

Design som vises på mobil

Vi alle vet at det er foran mobilen det skjer. Enten vi venter på bussen etter jobb eller sitter i lunsjen. Vi alle ser i hvert fall på mobilen en gang før vi drar hjem. Derfor er det viktig å også ha et design som synes på mobilen. Dette er noe jeg skal få fikset på min blogg så fort som mulig.

Bli sponset

Dette er noe man kanskje må ha litt lesere for å gjøre, men når man først har det så skader det ikke å sende en mail til de man vil bli sponset av (da anbefaler jeg noen som kanskje trenger å bli sponset fordi de trenger flere kunder) man må forvente nei, men et nei er jo ikke verdens undergang? Jeg har ikke gjort dette enda fordi jeg har ikke drevet med blogging så lenge og har ikke så mange lesere enda, men hadde vært gøy å sende en mail engang i fremtiden. Vi får se! 

 • 13.03.2017, 19:30
 • 13 kommentarer
 • 13 kommentarer

  Marie Oma

  13.03.2017 kl.19:38

  Gode tips :) Ha en fin kveld!

  stavangerinmyheart

  13.03.2017 kl.19:49

  Bra tips:)) ønsker deg en fin kveld:))

  Hege Kristin

  13.03.2017 kl.19:50

  fine tips!

  arielcalypso

  13.03.2017 kl.20:02

  Fine tips :)

  Gina Elena

  13.03.2017 kl.20:10

  Dette var noen fine tips :)

  Elsklinn

  13.03.2017 kl.20:43

  Gode tips, men etter min smak liker jeg å lese blogger der innleggene har innhold. Dette forteller jeg mtp at du sier det er bedre med mange innlegg enn å legge masse tid i hvert innlegg. Altså, greit nok det om du faktisk har noe fornuftig å komme med i innlegget selv om du ikke har brukt mye tid på det. Men å oppdatere flere ganger for dagen med uttalelser som "jeg vet ikke hva jeg skal blogge om", "sorry for at jeg ikke har blogget noe særlig" og kun bilder av deg selv i samme vinkel 8 ganger på rad i et og samme innlegg uten tekst får meg til å vinke farvel med en gang.

  Ellers var det mange gode tips. :-)

  Mari Lie Mikkelsen

  13.03.2017 kl.20:47

  Elsklinn: Ja er helt enig! Ja så klart man skal blogge om noe viktigere en å si "jeg vet ikke hva jeg skal blogge om". Jeg mente at det å skrive på et innlegg i 4 dager hver gang man skal poste noe kan bli litt mye. Hvis man skal si noe veldig viktig så er jo det utrolig bra, men kanskje ikke for vært innlegg! Jeg har selv skrevet på et innlegg i faktisk en uke nå og blir aldri helt fornøyd hahah

  Merethe Susanne

  13.03.2017 kl.21:54

  Så søt du er! <3 takk for tips! Jeg er veldig enig i det du sier, at man må være ganske sterk for å være en blogger, i vært fall en god blogger. For å være en god blogger, så tror jeg man må dele av seg selv, være personlig og åpen! Selv har jeg skrevet om min vanskelige barndom, vært åpen og ærlig om dette på bloggen, selv om jeg viste at det var en stor fare for at foreldrene mine kom til å lese det!

  Du er tøff! Stå på videre, og jeg er sikker på at du kan komme langt med bloggen din <3

  Emilie Normann

  14.03.2017 kl.00:37

  Flotte tips!

  Blogger

  14.03.2017 kl.08:49

  Fine tips, takk

  Cathrine

  14.03.2017 kl.11:01

  Så bra tips :D

  Tonje Pettersen

  14.03.2017 kl.11:27

  Gode tips :)

  Charlene N. Nedrum

  14.03.2017 kl.18:31

  kjempebra tips! kjenner meg igjen i det å være for perfeksjonist til tider og da går det ofte for lang tid mellom innleggene :P

  Skriv en ny kommentar

  Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017
  Design laget av Sassypixels
  hits