Mari Lie Mikkelsen

DRØMMEN OM Å FLYKTE

Jeg vil bort og ut av landet. Jeg vil kjenne en lykke jeg ikke kjenner her. Jeg vil bort fra ensomhet og sjalusi. Det er nok av å prøve å være med på noe jeg egentlig ikke er som fører til en depresjon jeg legger under et hvit laken.

Jeg vet ikke om ting blir bedre av å flykte til Thailand eller Spania, men det å være her nå er vanskelig. Jeg merker det litt ekstra nå som mormor er borte og jeg ikke har muligheten til å besøke henne på gamlehjemmet lenger. Enda en er borte, enda en av de som gjorde dagene mine lit mindre ensomme. Blitt populært å kalle meg bortskjemt, men jeg vil si det er så mye mer en bare det.

HVA HAR JEG?

Jeg har et tak over hode, mat på bordet, en mor og far, en nydelig kjæreste og en snill bestevenn og jeg elsker det alt sammen, men hva hjelper det når alle de kveldene kommer når jeg gråter over å ha gjort feil hele veien. Hva hjelper det når mandagen kommer og de starter livet og jeg faller tilbake i en evig spiral om overlevelse? En ensomhet av å ikke klare å følge med? Var jeg et problembarn likevel? Jeg blir så lei meg fordi jeg ikke føler jeg klarer det jeg trodde jeg skulle klare.

Jeg har så mange ideer som jeg ikke føler jeg mestrer som noen andre gjennomfører. Hva skal jeg gjøre? Jente på 17 år, uten jobb, 0kr i lommeboken og dum på skolen. Jeg pleier alltid å si noe positivt på slutten, men nå har jeg ikke noe positivt å si. 

Jeg sitter fast og kommer ikke løs. 
 

 

 

 • 05.03.2017, 17:09
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  kongecamping

  05.03.2017 kl.21:57

  Fy søren; du uttrykker deg bra!

  Her er det bare å stikke ut i skauen. Helt herlig :)

  Mari Lie Mikkelsen

  05.03.2017 kl.22:07

  kongecamping: Tusen takk!!

  SnuVerden

  05.03.2017 kl.22:14

  Wow! Jeg kom over overskriften på forsiden og klikket meg inn fordi den var så fin. Det er resten av bloggen din og! Du skriver veldig bra!

  Stå på videre. Og vit at du er flink til å skrive!!

  Skriv en ny kommentar

  Les mer i arkivet » Mars 2017 » Februar 2017 » Januar 2017
  Design laget av Sassypixels
  hits