VIL GIFTE MEG I DISNEYLAND

  • 01.03.2017 kl. 16:39

Ååå jeg vil gifte meg, jeg vil gifte meg i morgen!

Tenk å gifte seg som prins og prinsesse og at alle drømmene dine en kveld blir til virkelighet. Høres det ikke fantastisk ut? Tenk å leve det eventyret du drømmer om, mens den du elsker kysser deg under stjernehimmelen. Tenk å komme kjørene i hest og vogn som askepott inn i sitt eget bryllup. Herregud jeg vil gifte meg i Disneyland! 

Helt ærlig så viste jeg ikke om dette og hadde aldri hørt om det før, men helt siden jeg fikk vite om dette for noen dager siden har jeg vært i fyr og flamme. Kanskje litt tidlig å forberede sitt eget bryllup tenker du? Neida, fordi det har jeg allerede gjort nå. Lov å drømme sant?

På nettsiden deres kan man planlegge sitt eget bryllup og det var faktisk ganske gøy helt til jeg kom på den siste siden og fikk øye på prisen heheh. Det beste hadde vell vært å ha det rett foran slottet etter stengetid med eget fyrverkeri!!

Jeg har faktisk vært i Disneyland i Paris, jeg var der i 2015 med faren min og jeg elsket meg der! 

Alt er så magisk og man blir dratt inn i en helt annen verden!Tenk å få gifte seg på disse stedene her↓ 

Jeg blir nok aldri helt voksen

Link til nettsiden HER

 
 


 

 

 
 
 


 

 

 

Victoria Larsen

01.03.2017 kl. 16:51
Jeg håper du får en fin onsdag :-)

Rose Coetzee

01.03.2017 kl. 18:46
Wow, nå vil jeg også gifte meg i Disneyland!

Gina Elena

01.03.2017 kl. 20:22
Jeg var i Disneyland da jeg var mindre sammen med min mor og bror. Husker faktisk noe av det! Er en helt fantastisk plass :-)
Mari Lie Mikkelsen

Jeg er 17år og kommer fra hovedstaden. Jeg er en dagdrømmende jente med mye energi, gale ideer og en eventyrlyst man skal lete lenge etter. Her snakker jeg ærlig og åpent om mine meninger, tanker og erfaringer.


KONTAKT


mari17.juni@hotmail.com

Søk

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits